Stichting Oud Soest
035-602 38 78
info@museumsoest.nl

Uit in Soest en Soesterberg

't VaarderhoogtBrouwer Systeem Plafonds


Volg ons op Facebook:
Facebook

Stichting Oud Soest (museum) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) instelling.
ANBI instelling

Museum Soest in Kerstsfeer

Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 12-11-2022

Museum Soest in Kerstsfeer

Opgelet: Bericht voor de kinderen van 5 jaar tot en met 15 jaar.

In de periode van 23 november 2022 tot en met 5 februari 2023 (alleen op de woensdagmiddag) worden kinderen in de leeftijd van 5 jaar tot en met 15 jaar uitgenodigd om in het museum – in het schoolklasje anno 1910  - kerststerren te komen knippen. Iedere deelneemster / deelnemer mag twee kerststerren komen knippen. 1 kerstster is voor thuis en de 2e kerstster mag in het museum worden opgehangen. Na de kerstdagen schakelen we over naar ijskristallen. Het knippen van de kerststerren en het knippen van de ijskrisstallen gaat onder begeleiding van Maruscha Gaasenbeek - Henssen (één van de exposanten).

Het knippen van de kerststerren en de ijskrijstallen is gratis. Indien de begeleiders van de kinderen samen met de kinderen de kerststallen in het museum willen bekijken dan worden de vastgestelde toegangsprijzen gehanteerd met als uitzondering dat de kinderen gratis het museum in mogen.

Extra vooraankondiging.

Op 16, 17 en 18 december is het museum geopend tot 22.00 uur. Dus een gezellige avondopenstelling en kan de kerstsfeer al helemaal beleefd worden. Bijzonderheden over de avondopenstelling worden t.z.t. op deze pagina gepubliceerd.