Brouwer Systeem PlafondsCatering Centraal

Audiotours

Publicatiedatum: 29-09-2022

Audiotours

UIT IN SOEST TE GAST IN MUSEUM SOEST.

TWEE NIEUWE AUDIOTOURS UITGEREIKT AAN DE WETHOUDERS A. TREEP EN K. SCHOLTEN  VAN DE GEMEENTE SOEST IN MUSEUM SOEST.

Inmiddels heeft de migratie van de werkzaamheden van Uit in Soest met het de werkzaamheden van het Regionaal voor Toerisme grotendeels plaatsgevonden. Nog even de puntjes op de welbekende i plaatsen en dan is www.uitinsoest.nl rechtstreeks te vinden op de website van het Regionaal bureau voor Toerisme www.opdeheuvelrug.nl/gemeenten/soest.

Tijdens de migratie van werkzaamheden was Uit in Soest nog volop bezig met het samenstellen van twee audiotours en wel één voor Soest en één voor Soesterberg. Ze zijn gereed en op 29 september zijn de audiotours door het (voormalig) bestuur van Uit in Soest aangeboden aan de wethouders A. Treep en K. Scholten van de gemeente Soest.

Doormiddel van het scannen van een QR code worden er 16 verhalen verteld over stukjes geschiedenis van Soest en Soesterberg.

De audiotours zijn te verkrijgen bij het Kontakt der Kontinenten te Soesterberg en het museum Soest te Soest. Bij het Kontakt der Kontinenten maken de audiotours deel uit van de arrangementen en zijn ze gratis. Bij museum Soest zijn ze ook gratis te verkrijgen als het museum wordt bezocht. De audiotours zijn ook los te verkrijgen bij het Kontakt der Kontinenten en museum Soest voor de prijs van € 1,00 per stuk.

Op de foto van links naar rechts:

Ellen Warnar (UIS), Henk van Asch (UIS), Cees Vos (UIS), Remco de Hiep (UIS). Aukje Treep (wethouder gemeente Soest) en wethouder Karin Scholten (gemeente Soest).