Brandweer SoestRecord

Publicatiedatum: 22-10-2021

Berenwedstrijd

BERENWEDSTRIJD IN  MUSEUM SOEST

VANAF 12 NOVEMBER is er een hele leuke tentoonstelling in museum Soest!

Je kunt er allerlei, hele mooie,  handgemaakte BEREN bekijken, van heel klein tot heel groot!

Het is pas echt leuk, dat je kan meedoen aan een wedstrijd! Dat kan als je tussen de 0 en 12 jaar oud bent. Je mag zelf kiezen wat je gaat doen!

Een berenplaat inkleuren of met iets ..........versieren.

Maar je kunt  er ook voor kiezen om zelf een beer(tje) te maken. Je mag dat helemaal zelf verzinnen!

Wat zijn de spelregels?

VANAF 12 NOVEMBER, ben je welkom in het museum met je vader, moeder, opa/oma of begeleider.

Jij mag gratis naar binnen, maar de begeleidende volwassene betaalt de normale entreeprijs van € 5,- Natuurlijk mag je ook de rest van het museum bekijken. Heb je alle beren gezien en leuke ideetjes opgedaan, vraag dan bij de receptie om de kleurplaat en het formulier met de spelregels.

De kleurplaat of je zelfgemaakte  beer zien we graag voor 1 janauri 2022 ingeleverd in het museum.

Dan kunnen we alles wat binnenkomt een mooi plekje geven, zodat iedereen, die het museum bezoekt, jouw kleurplaat of werkstuk kan bekijken!

De prijzen, die je met  deze wedstrijd kunt winnen, gaan we eind december uitdelen.

En als je er dan toch bent….we hebben ook mooie kerststallen staan op verschillende plekken.

Genoeg te beleven dus!

Tot ziens in het museum Soest!