Stichting Oud Soest
035-602 38 78
info@museumsoest.nl

Uit in Soest en Soesterberg

Brandweer SoestStudio R en M


Volg ons op Facebook:
Facebook

Stichting Oud Soest (museum) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) instelling.
ANBI instelling

Deelname RABO ClubSupport

Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 15-11-2021

Deelname RABO ClubSupport

Museum Soest is super trots.

Museum Soest is super trots met het resultaat ad € 644,21 wat ze heeft mogen ontvangen van de RABO bank. Degene die op het museum gestemd hebben hartelijk dank hiervoor.

Vooral willen we de RABO bank bedanken voor het organiseren van dergelijke acties. Deze actie geeft vele verenigingen en stichtingen toch een mooi steuntje in de rug. Vooral na zo'n periode van sluitinmg door corona kan je hierdoor toch nog mooi iets extra's doen wat op je verlanglijstje staat.

RABO bank nogmaals veel dank en alle stemmers ook veel dank.

Het bestuur en de vrijwilligers van museum Soest. 

 

Deelname RABO ClubSupport. Het stemmen is op 4 oktober 2021 begonnen. 

De stichting Oud Soest, Museum Soest,  doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport!

De stichting Oud Soest, Museum Soest, heeft al meerdere keren met groot succes deelgenomen aan RABO ClubSupport. Het succes werd mogelijk gemaakt door de steun van velen die het museum een warm hart toedragen. Steeds kiest het museum weer voor een ander bestedingsdoel. Dit jaar heeft het museum als bestedingsdoel gekozen voor uitbreding van de LCD schermen t.b.v. presenaties voor de bezoekers. Het is gebleken dat deze informatievoorziening bij de bezoekers aanslaat. Het museum wil steeds meer professionele materialen aanschaffen met als doel de bezoekers een brede kijk te geven op de historie van o.a. Soest en Soesterberg. Na de coronasluitingen kan het museum voor de aanschaf van dergelijke middelen best een steuntje in de rug gebruiken. Uw stem is voor het museum echt goud waard. 

U STEMT TOCH OOK OP HET MUSEUM

Let op van 4 oktober tot 25 oktober kan er gestemd worden voor museum Soest. Uw stem is goud waard en met uw stem helpt u het museum met het voortbestaan en haar activiteiten.  

Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! Ze ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Voor meer info klik hier.

Namens het bestuur van museum Soest.

C.J. (Cees) Vos

Voorzitter