Studio R en MBen Becker

Open Monumentendagen 2021

Publicatiedatum: 01-09-2021

Open Monumentendagen 2021

Open Monumentendagen Soest-Soesterberg 2021.

Het thema voor de Open Monumentendagen in 2021 luidt  'Mijn monument is jouw monument'. Dit is een vrije vertaling van 'Mi casa es su casa' (mijn huis is jouw huis).

De Stichting Comité Open Monumentendagen Soest-Soesterberg heeft het programma voor de Open Monumentendagen in Soest en Soesterberg rond. Dit jaar vinden de Open Monumentedagen plaats op 11 en 12 september 2021. Dit is landelijk de 35e editie. Alles nog wel met inachtneming van de geldende coronaregels zoals: bij klachten blijf thuis, gezondheidscheck bij binnenkomst, handen ontsmetten, je laten registreren en de verplichte looproute aanhouden. Voor lezingen en concerten geldt van te voren reserveren en gebruik make van de vaste zitplaatsen.

De stichting die in Soest en Soesterberg de Open Monumnetedagen organiseert is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties in onze gemeente zoals Museum Soest, Historische Vereniging Soest/Soesterberg, Groot Gaesbeeker Gilde, Soester Boerendansgroep, RK gemeenschap Soest/Soesterberg, Commissie Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest. Door destijds het oprichten van een stichting kon worden aangesloten bij de landelijke organisatie Open Monumentendagen waardoor mede gebruik kan worden gemaakt van hun informatiebronnen en informatiekanalen.

De open monumentendagen Soest - Soesterberg worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest.

Het totale programmaoverzicht kunt u hier downloaden.

Ook kunt u het volledige programma lezen op deze site onder het kopje 'Activiteiten' en dan bij Open Monumentendagen'

Informatie over het comité en de organisatie van de Open Monumentendagen kan verkregen worden bij Cees Vos,  cees.vos@oudsoest.nl of 06-28939510.