Brandweer SoestBrouwer Systeem Plafonds

Uitkomst RABO ClubSupport

Publicatiedatum: 08-11-2020

Uitkomst RABO ClubSupport

Op 5 november heeft de Rabobank Amersfoort Eemland de uitkomsten bekend gemaakt van de jaarlijkse Rabo ClubSupport. Door de leden van de RABO bank zijn 11.670 stemmen uitgebracht op de 162 deelnemende verenigingen en organisaties, waaronder museum Soest.  Op basis hiervan is het beschikbare bedrag van € 75.000 verdeeld.

De Stichting Oud Soest (Museum Soest)  heeft € 403,98 toebedeeld gekregen. Dit bedrag is bestemd voor de professionalisering van de wisselexposities. Het bestuur van de Stichting Oud Soest bedankt iedereen die op het museum gestemd hebben. Het bestuur bedankt uiteraard de RABO bank voor deze prachtige jaarlijkse actie.

Hieronder het door de Rabobank gemaakte filmpje waarin de uitkomst voor het museum bekend gemaakt werde.

Klik voor het filmpje hier