Stichting Oud Soest
035-602 38 78
info@museumsoest.nl

Uit in Soest en Soesterberg

Brouwer Systeem PlafondsDijssel


Volg ons op Facebook:
Facebook

Stichting Oud Soest (museum) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) instelling.
ANBI instelling

Donatie van Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp Soest

Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 16-10-2020

Donatie van Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp Soest

Donatie van de Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp Soest voor museum Soest.

Een grote verrassing voor de Stichting Oud Soest (Museum Soest). Bestuur en vrijwilligers waren er echt stil van toen bij het museum het bericht binnen kwam van de Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp Soest dat we op 6 oktober 2020 een cheque in ontvangst mochten komen nemen ter waarde van een bedrag van € 3.000,00. Het kringloopcentrum doneert regelmatig aan goede doelen en nu was museum Soest de grote gelukkige. Voor velen maar ook voor het museum is het een moelijke tijd vanwege de coronamaatregelen. In het museum waren veel projecten en de aanschaf van middelen stilgezet. Door de schenking kunnen we als museum toch bepaalde projecten in 2021 op gaan pakken. Museum Soest is ongelooflijk blij met met deze schenking. 

Namens het bestuur en de vrijwillgers van museum Soest heel veel dank aan De Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp Soest.

Op de foto:

Bestuur ( links achter Paul Frijling voorzitter, rechts achter Theo Vlug algemeen lid en rechtsvoor Bert de Wilde directeur van Spullenhulp) Stichting Kringloopcentrum Soest met links voor Joke Bosland (2e penningmeester en boekhouder van museum Soest)