Etech SoestBrouwer Systeem Plafonds

Publicatiedatum: 20-04-2019

Koningsdag Museumplein Soest

in 27 april 2019.

De vereniging museumplein Soest viert haar eerste lustrum en het is ze voor dit jaar weer helemaal gelukt om op 27 april in en rondom het St Jozefgebouw een prachtig programma neer te zetten. De vereniging kijkt met veel pelzier terug op de voorgaande zeer geslaagde vier jaar. De vereniging is een samenwerkingsverband tussen de Stichting Oud Soest (museum Soest, de culturele vereniging Artishock en het Groot Gaesbeeker Gilde van Soest. De organisatie van Koningsdag Museumplein Soest bestaat volledig uit vrijwilligers afkomstig uit deze drie organisaties. De opening is om 12.00 uur die verricht gaat worden door burgemeester dhr R.T. Metz. De entree is gratis. Het is een programma geworden met voor elk wat wils. Er is qua muziek en theather keuze rekening gehouden met alle leeftijden. Voor de kleintjes zijn err weer workshops die verzorgd worden door Kusntstichting Hazart en kan er deel genomen worden aan de kinderdisco in Artishock.

Klik hier voor het gehel programma op het museumplein Soest

Voor het gehele programma in Soest en Soesterberg klik hier