't VaarderhoogtEtech Soest

RABO bank Clubkas campagne

Publicatiedatum: 16-07-2018

RABO bank Clubkas campagne

Ook dit jaar heeft het museum Soest weer meegedaan aan de Clubkascampagne die door de RABO bank Amersfoort - Eemland was georgaineerd. Deze actie is voor museum Soest weer een groot succes geworden. In 2017 eindigde we in Soest als 1e en dit jaar als 2e winnaar. Voor het museum een grandioos succes wat door de RABObank werd gewaardeerd met een check van € 1571,40. Een super bedrag voor het museum. Dit geldbedrag wordt gebruikt voor bijzondere projecten binnen het museum. Nieuwe projecten in het museum kunnen alleen maar plaatsvinden door dit soort giften/donaties. De euro's die we in 2017 toebedeeld hebben gekregen zijn besteed aan de natuurafdeling. Het bedrag van dit jaar wordt besteed aan een nieuwe afdeling en wel de gelagkamer. Soest en Soesterberg kende in het verleden veel kroegen zoals de Drie Ringen en De Gouden Ploeg. De gelagkamer van onder andere deze twee kroegen willen we in het museum weer enigzins terug laten keren.

Degene die op het museum Soest gestemd hebben willen we hartelijk bedanken voor hun steun aan het museum middels uw stem. De RABO bank Amersfoort - Eemland willen we bedanken voor deze prachtige actie. Door dit soort acties van deze bank kunnen wij als museum weer iets extra's doen aan ons cultureel erfgoed.

Namens het bestuur van de stichting Oud Soest (museumSoest) en al haar vrijwilligers

C.J.(Cees) Vos

(De foto is genomen door Patrick Siemons)