Studio R en MBen Becker

Drie nieuwe exposities in museum Soest

Publicatiedatum: 01-05-2018

Drie nieuwe exposities in museum Soest

Van 11 mei  tot en  met 12 augustus 2018 zijn er weer nieuwe wisselexposities te zien in museum Soest. Klik in de groene balk op 'exposities'. Daar kunt u lezen om welke exposities het gaat en van wanneer tot wanneer de expositeis in het museum te zien zijn.

Op 2 februari is er een nieuwe permanente expositie geopend over o.a. de natuur in Soest en Soesterberg. Moet u echt gaan zien. Het is kijken en luisteren op deze afdeling. Ook voor de jeugd (onze jonge biologen) is er veel te zien.

LET OP: In de periode van 1 april tot en met 31 oktober 2018 is het museum weer open op de woensdagmiddag, de vrijdagmiddag, de zaterdagmiddag en de zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Voor groepen gaan we altijd open maar dan wel even een afspraak maken (zie ook openingstijden op deze site).