Top's EdelgebakStudio R en M

Museum Soest op Museum TV

Publicatiedatum: 13-03-2018

Museum Soest op Museum TV

De samenwerking tussen MuseumTV en de Provincie Utrecht zorgt er voor dat mensen een beter beeld krijgen van de rijke cultuur die er in de provincie te vinden is.

In samenwerking met de Provincie Utrecht, Utrecht Altijd en Landschap Erfgoed Utrecht heeft MuseumTV een tiental Utrechtse musea op beeld gezet: Slot Zuylen, het Mondriaanhuis, het Volksbuurtmuseum, Museum Spakenburg, Museum Veenendaal, Touwmuseum de Baanschuur, Streekmuseum Vredegoed, Stadsmuseum Woerden, Museum Soest en Museum IJsselstein.

Mede dankzij de partnerships van Museum TV met onder andere KPN en de NS kunnen zij deze musea een enorm digitaal bereik bieden. Daarnaast kunnen de musea het videomateriaal inzetten op hun eigen kanalen. Omdat deze video’s op één centrale plek aangeboden worden, gaan ze digitale versnippering tegen. Ook de musea zelf zien de kansen die deze
samenwerking biedt.

Klik voor uitgebreide informatie en het volledige persbericht hier.

Zie ook museum TV en klik hier.