Brandweer SoestDijssel

Nieuwe exposities in museum Soest

Publicatiedatum: 29-01-2018

Nieuwe exposities in museum Soest

Van 2 februari tot en met 6 meizijn er weer nieuwe wisselexposities te zien in museum Soest. Klik in de groene balk op 'exposities'. Daar kunt u lezen om welke exposities het gaat en van wanneer tot wanneer de expositeis in het museum te zien zijn.

Op 2 februari wordt er een nieuwe permanenete expositie geopend over o.a. de natuur in Soest en Soesterberg.

LET OP: In de periode van 1 november 2017 tot 1 april 2018 is het museum alleen open op de zaterdagmiddag en de zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Voor groepen gaan we altijd open maar dan wel even een afspraak maken (zie ook openingstijden op deze site). Vanaf 1 april gaat het museum ook open op woensdag en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.