Eetcafé CentraalKostencheck

A Christmas Carol in museum Soest

Publicatiedatum: 27-11-2017

A Christmas Carol in museum Soest

Ook dit jaar (2017) wordt er weer in nauwe samenwerking met de familie Bartlema uit Soest een Christmas Carol in het museum georganiseerd. Deze Christmas Carol wordt georganiseerd op 17 december. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Aanvang 20.00 uur. Tevens zal er een grote show van kerststallen zijn in de periode van 1 december 2017 tot en met 28 janauri. Kaarten voor de Christmas Carol zijn  beschikbaar vanaf 8 december en te verkrijgen in museum Soest tijdens de openingstijden. Extra kaartverkoop vindt plaats van maandag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 12.00 uur. De kaartverkoop start 8 december. Aantal personen maximaal 60. Aan de zaal kunnen ook kaarten gekocht worden maar vol = vol.

A CHRISTMAS CAROL VAN CHARLES DICKENS

Een bijzondere Kerstavond waarin u luistert naar fragmenten uit het beroemde verhaal “A Christmas Carol” van Charles Dickens. Een verhaal dat u terugbrengt naar het 19 eeuwse Engeland en waarin de wonderlijke belevenissen  verteld worden van Ebenezer Scrooge. Het begint allemaal op één van de dagen voor Kerstmis in Londen. Het is halverwege de middag en het begint in de straten al een beetje donker te worden. In het kantoor van de firma Scrooge en Marley brandt een spaarzaam lichtje en de mist is buiten zo dicht dat de huizen aan de overkant op spookachtige verschijningen lijken.In deze geheimzinnige sfeer ontspint zich het ongelofelijke verhaal rond Ebenezer Scrooge, die in een drietal opeenvolgen-de nachten bezocht wordt door een drietal Geesten; de Geest van het verleden, de Geest van het heden en de Geest van de toekomst. De Geesten confronteren hem alle drie met die kanten in  zijn leven, die hij heeft weggestopt en zo wordt hij voor de keuze gesteld: veranderen of sterven. Een wereldberoemde kerstvertelling die deze avond tot leven komt in de voordracht van Ruud en Marijke Bartlema, die voor deze gelegenheid verkleed zijn en samen met vrienden het geheel een sprookjesachtige uitstraling geven. Het geheel wordt met muziek omlijst.

De entree bedraagt € 5,-- per persoon (inclusief koffie/thee/glühwein).