Drukkerij ESEDBen Becker

Kerststallen expositie

Publicatiedatum: 27-11-2017

Kerststallen expositie

Kerststallen in Museum Soest.

Met de komende kersttijd in het vooruitzicht heeft museum Soest een expositie ingericht met een groot aantal kerststallen. Naast de expositieruimte op de eerste verdieping zullen er ook op diverse andere plaatsen in het museum kerstallen te bewonderen zijn. Het betreft hier een grote variatie aan kerststallen van klein tot groot. De kerstallen zijn gevuld met een grote variatie aan beeldengroepen.

De kerststallen maken onderdeel uit van de verzameling van Marijke Bartlema uit Soest.  Ze zijn te bezichtigen vanaf 1 december op de zaterdag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. In verband met deze expositie zal het museum ook open zijn op 2e kerstdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Ze zijn te bezichtigen tot en met 28 januari 2018.

Groepen kunnen altijd terecht, maar dan wel even op afspraak. Voor de bezichtiging van de kerststallen gelden de toegangsprijzen die normaliter ook door het museum worden gehanteerd te weten: € 5,00 voor de leeftijd 13 jaar en ouder en € 1,00 voor de leeftijd tot en met 12 jaar. Uiteraard kan het gehele museum bezocht worden.

De expositie van de kerststallen is een mooie combinatie met de schilderijen van Cor van Tricht (o.a. winterlandschappen). De expositie van Cor van Tricht is ook tot en met 28 januari 2018 te bezichtigen.

Voor verder informatie kan contact worden opgenomen met Cees Vos, 06-28939510 of per mail cees.vos@oudsoest.nl of met Joke Bosland 06-36001915 of per mail Joke.Bosland@oudsoest.nl

Dus kom genieten van de kerst in museum Soest.