Stichting Oud Soest
035-602 38 78
info@museumsoest.nl

Uit in Soest en Soesterberg

Brouwer Systeem PlafondsRoyal Taste Company


Volg ons op Facebook:
Facebook

Stichting Oud Soest (museum) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) instelling.
ANBI instelling

Verloting Schilderij

Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 08-11-2016

Verloting Schilderij

Na de exposities van Myrna van Schoonhorst en Borka Florentinus boden zij het museum een schilderij aan voor een berloring. Beide dames waren enthousiast over de smanewerking metn het museum tijdens hun exposities in de afgelopen periode en wilde dit nog eens ondersteunen met een gift aan het museum. Bezoekers konden op het schilderij intekenen voor € 10.00 per persoon. Op 2 november heeft Freek vd Heide (beleidsmedewerker, ambtenaar kunst en cultuur) van de afdeling samenleving van de gemeente Soest) het winnende lot getrokken in het bijzijn van Myrna en Borka. Freek trok het lootje van Antonio vd Hengel. Het schilderij wordt zsm aan Antonio overgedragen. Hij liet weten zeer blij te zijn met het schilderij.

Uiteindelijk bracht het schilderij € 360,00 op. Dit bedrag werd op 2 november direct overgedragen aan de voorzitter en de penningmeester van het museum. Een gedeelte van het bedrag is besteed aan de restauratie van het torenuurwerk en een gedeelte van het bedrag wordt gereserveerd voor de nieuwe natuurexpositie die in het museum gaat worden gerealiseerd.

Het museum bestuur bedankt beide dames hartelijk voor de geweldige ondersteuning en samenwerking in de afhgelopen vioer maanden.