Dap SignsStudio R en M

Artishock: www.artishock-soest.nl
Museum Oud Soest: www.museumsoest.nl
Groot Gaesbeeker Gilde: www.gildesoest.nl

Finale PVO’s Directors Challenge tijdens koningsdag op het museumplen soest!

Maandag 27 april tijdens Koningsdag zal muziekvereniging PVO de finale houden van een Directors Challenge op het Museumplein Soest. Dit Museumplein is de locatie van drie verenigingen die allen in het st. Jozefgebouw gehuisvest zijn, te weten Artishock, Museum Oud Soest en het Groot Gaesbeeker Gilde of Sint Aechten Schuttersgilde van Soest. Zij hebben de handen in een geslagen om met nieuw elan iets unieks aan Koningsdag toe te voegen.

Zaterdag 31 januari liet PVO tijdens hun nieuwjaarsconcert wethouder Peter van der Torre en Ouderman (voorzitter) Kees Wantenaar van het Groot Gaesbeeker Gilde het dirigent stokje overnemen van Peter Rieken, die al bijna 25 jaar dirigent is bij PVO. Dit was de aftrap van de dirigent competitie. PVO zal via hun website www.pvosoest.nl en diverse krantenberichten oproepen tot deelname verspreiden. Iedereen kan zich aanmelden!

Koningsdag op het Museumplein Soest, Steenhoffstraat 46, staat dit jaar in het Thema van “Koninklijk Verschijnen”. Een modeshow binnen dit thema mag niet ontbreken. Er zijn diverse kramen die het thema ondersteunen en voor de jeugd worden workshops georganiseerd. Via onze Facebook pagina zal hier later meer over bekend gemaakt worden.

De opening, aan het begin van de middag, wordt verzorgd door de heer Metz en de heer van der Torre. De gehele middag is er in en om het Museumplein veel te beleven. Zowel binnen als buiten zijn de podia weer goed bezet met voor elk wat wils.

Het Museum Oud Soest heeft naast de 2 jarige expositie ‘200 Jaar Koninkrijk’ een aanvullende expositie ‘Ode aan Beatrix’ die nu al te bewonderen is.

Op onze Facebook staat een filmpje van de aankondiging door Muziekvereniging PVO www.facebook.com/museumplein.soest