Dap SignsDijssel

Kerstborrel

Publicatiedatum: 18-12-2014

Kerstborrel

Op 18 december 2014 werd onder het genot van een hapje en een drankje in het museum Oud Soest de jaarlijkse kerstborrel georganiseerd voor de vrijwilligers en de club van 100. Voorzitter Cees Vos blikte terug op hyet jaar 2014 en kon vermelden dat er het afgelopen jaar in en buiten het museum door de vrijwilliogers weer hard gewerkt is. Zo werd de renovatie van de receptie van het museum afgerond, de heren en dames toiletten werden geheel opnieuw geschilderd, de expositie Zonnegloren werd opnieuw ingericht en kreeg ook de Isingskamer een volledig nieuwe uitstraling. Door de vrijwilligers van de tuinclub kreeg de voortuin van het museum een volledig nieuwe uitstraling. Thans wordt er gewerkt aan de renovatie van de nonnenkamertjes. Het te klein geworden oorlogshoekje ('40 - '45) zal worden verplaatst naar de nonnenkomertjes zodat er ook op de eerste verdieping weer een klein stukje ruimte vrijkomt. Voor 31 december 2014 zal ook de gang naar de damestoiletten opgeknapt zijn. Ook zal er zeker in 2015 wel weer wat werk op de vrijwilligers afkomen. In en buiten het museum blijf je bezig aldus Cees Vos. Ook kon hij melden dat voor wat betreft de wisselexposities 2015 al vol zat. Er wordt in de planning al gekeken naar 2016. Het is wel jammer dat de bussen met bezoekers zeer sterk zijn afgenomen. Mogelijk heeft dit te maken met het bestedingspatroon van onze doelgroepen. Velen vragen zich af wat gaat ons 2015 allemaal brengen bv met de zorg. De verhuringen, met of zonder rondleidingen, nemen toe en daar zijn we heel blij mee aldus Cees.

Na de toespraak werd er nog gezellig bijgepraat Rond 17.30 uur is men met een fles wijn en een kerst/nieuwjaarskaart onder de arm huiswaarts gekeerd.

Voor de foto's klik hier.