Dap SignsBrandweer Soest

Soesterse Sinterklaas Speelgoed- en Kinder kledingmarkt

Publicatiedatum: 10-11-2014

Soesterse Sinterklaas Speelgoed- en Kinder kledingmarkt

‘VIDE GRENIER’ ( zolderopruiming)

.OP zaterdag 15 november organiseert Anne Marie Huitema een Soesterse Sinterklaas Speelgoed- en Kinder kledingmarkt  in Museum OUD SOEST aan de Steenhofstraat 46 te Soest.

Van 09.00 uur tot 16.00  uur.

Tweedehandsspullen kan men kopen en verkopen. Heeft u soms nog kinderkleding die niet meer gedragen wordt, of speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, dan kunt u dit telefoonnummer bellen: 0622207807 of mailen creatione47@gmail.com

Graag nodigen wij U uit om hieraan deel te nemen. Er kunnen tafels van het museum gebruikt worden; deze zijn 1 meter lang/ 90cm breed. Kosten van een tafel voor gebruik : 5 euro. Men mag ook een plaats op de grond aanvragen. Deze plekken zijn 2 meter lang/ 1 meter breed.                                                        Kinderen mogen ook hun speelgoed verkopen. Voor weinig geld kun je naar deze markt komen. Gezelligheid staat voorop,  gezocht kan worden naar leuke kleding of speelgoed, U help er de Sint mee!

Deze markt wordt voor het eerst gehouden.

Het doel is om de mensen te bereiken die het iets minder hebben dan een ander; elk kind kan hierdoor van de Sint iets moois krijgen en overtollig speelgoed wordt voor een klein prijsje verkocht

Voor de flyer klik hier.