KostencheckStudio R en M

Extra Openingstijden Museum Oud Soest

BERICHT UIT MUSEUM OUD SOEST

EXTRA OPENINGSTIJDEN

Het museum Oud Soest is normaliter open op de zaterdag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Van 1 april tot 1 november is het museum ook open op de woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Van 1 juli tot 1 september 2014 is het museum extra open van 13.30 uur tot 17.00 uur.op de vrijdagmiddag.  Het bestuur van het museum streeft ernaar om het museum  zoveel als mogelijk open te stellen. Voor groepen gaat het museum altijd - maar wel even op afspraak – open.
Op dit moment draait nog steeds de expositie 200 jaar Koninkrijk. Door het hele museum kunt u genieten van schilderijen, boeken, tijdschriften, een grote serie kerst en nieuwjaarskaarten (verzonden door de Koninklijke familie aan o.a. personeel) en vele vitrines gevuld met artikelen gerelateerd aan ons Koningshuis. Een expositie die echt gezien moet worden. Deze expositie draait tot en met 30 november. Daarna gaat het museum verversen met een vervolg expositie onder het thema 200 jaar Koninkrijk.