Ben BeckerDijssel

Oproep aan amateur- hobbyschilders

Publicatiedatum: 08-04-2009

In 2010 wil het museum Oud Soest in de periode van 23 april tot eind juli in het museum een expositie organiseren van amateurschilders/hobbyschilders over locaties in Soest en Soesterberg.

Indien u tot de doelgroep behoort en belangstelling hebt kunt u zich daarvoor aanmelden. In ieder geval stellen wij het op prijs dat u mensen die tot die doelgroep behoren (wij denken b.v. aan cursisten) en interesse kunnen hebben op de mogelijkheid van aanmelding attendeert.

Aanmelden.Aanmelding kan plaatsvinden via het contactformulier van deze website www.oudsoest.nl of door een briefje of telefoontje naar het museum Oud Soest (Steenhoffstraat 46, 3764 BM, telnr. 035-6023878).

De enige voorwaarde is dat het schilderij en/of de tekening betrekking moet hebben op dan wel moet weergeven een locatie in Soest of Soesterberg.