Eetcafé CentraalDrukkerij ESED

Taxatiemiddag in Museum Oud Soest

Publicatiedatum: 01-09-2009

Op woensdag 7 oktober houdt museum Oud Soest, Steenhoffstraat 46 te Soest een taxatiemiddag voor oud en antiek speelgoed. Van 13.30 uur tot 17.00 uur zijn deskundigen aanwezig om oude schatten uit het (verre) verleden te beoordelen. Allerlei speelgoed kan worden aangeboden om het te laten taxeren zoals oude blikken treinen, stoommachines, Dinky Toys, Mecano bouwdozen, antieke spellen en speelgoedsoldaatjes. Tijdens de taxatie worden ook tips gegeven voor eventuele restauratie van defect speelgoed. Aan de taxaties zijn geen kosten verbonden. Voor nadere inlichtingen over de taxatie kan men bellen met 035-6019101 of 071-5213880. Uiteraard kan ook contact worden opgenomen met museum Oud Soest telefoonnummer 035-6023878. Buiten de openingstijden wordt u te woord gestaan door het antwoordapparaat. Spreek uw boodschap of vraag in en ��n van de vrijwilligers van het museum belt u terug.