Brandweer SoestRecord

Opening nieuwe zaal op 9 april 2009

Publicatiedatum: 09-04-2009

Op 9 april 2009 werd in museum Oud Soest in aanwezigheid van burgemeester A. Noordergraaf, wethouder T. Middelkoop, een groot aantal sponsors en vrijwilligers de multifunctionele zaal door de burgemeester geopend doormiddel van het ophangen van een certificaat waarop vermeld alle sponsors die hebben medegewerkt aan het tot sdtand komen van de nieuwe zaal. Ook werden aan de aanwezige sponsors als blijk van waardering certificaten uitgereikt. De ceremonie werd afgesloten door wethouder Middelkoop samen met Chris Alkema van drukkerij ESED door het ophangen van een sponsorbord in de hal van het museum.

Vele maanden is er hard gewerkt aan het tot stand komen van deze zaal. Vele sponsors hebben het mogelijk gemaakt dat het museum thans beschikt over een zaal die voor vele doeleinden geschikt is, zoals bruiloften, besloten feestjes, condoleren na een begrafenis of crematie, thema avonden, lezingen en vergaderingen.

De Sponsors:
Elektrofort Soesterberg aanleg (elektra plafond en wanden), Beijer Container verhuur (container t.b.v. renovatie zaal) Eetcafé Centraal (ondervloer,vloerbedekking grote zaal en receptie en catering), Asbo beheer BV (set gordijnen), Popey's poppenwinkel (beamer) , Fa Dijssel Tankwagens en speciale voertuigen (div sponsoringen + set gordijnen), Pol Schilderwerken. (schilderen muren), Voortjes Schilders (restauratie plafond) , Middelman wonen (ondervloer, vloerbedekking grote zaal en receptie en set gordijnen) , Video Centrum Nederland (elektrisch filmscherm) , Brandweer Soest (advies en ondersteuning) , ETECH Soest (aanleg en levering materialen wandverlichting) , Fugers wonen (meubilair stoelen en tafels) , Orthodontie Soestdijk (set gordijnen), J. van Steen elektrotechniek (aanleg brandmeldinstallatie) , TV service Ton Uyland ( geluidsinstallatie) , Rotary Soest Baarn (wand (schilderij) verlichting) , Parochie H. Willibrord (plafondverlichting uit de Mariakerk) , Bodewes Soest BV (set gordijnen), Eetvilla vd Brink (set gordijnen) , Van Hal Telecom (standaard beamer + kabel beamer) , Bouwbedrijf Van Logtestijn (bruikleen steiger) , Drukkerij ESED (verzorgt alle drukwerk) , Inter IT BV (ondersteuning website) Vaarderhoogt (div tuinbenodigdheden + 2 kerststallen en kerstversiering) , Van 't Net verhuizingen. (Verhuizing meubilair van de boerderij het Gagelgat naar het Museum Oud Soest). , Straal Totaal (ijzerwerk koets renoveren) , Wasiel Steitner (diverse kortingen) , N. Strumpel (div materialen straatwerk) S. van Helsdingen (ondersteuning website), Van der Meer (verwarmingstechniek).

Ook vermeld de overige sponsors die het museum een warm hart toedragen.

De multifunctionele zaal wordt verhuurd wel of niet gecombineerd met andere ruimten in het museum en rondleidingen (zie op deze site het onderwerp zalenverhuur).