Stichting Oud Soest
035-602 38 78
info@museumsoest.nl

Uit in Soest en Soesterberg

Brouwer Systeem PlafondsHaringparty Soest Baarn


Volg ons op Facebook:
Facebook

Stichting Oud Soest (museum) is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) instelling.
ANBI instelling

Verlenging exposities

Terug naar overzicht
Publicatiedatum: 18-01-2013

Verlenging exposities

Verlenging tentoonstellingen  in museum Oud Soest.

Beeldende kunst.

Van 13 oktober 2012 tot en met 13 januari 2013 exposeerden Elly van Gestel, Bep Zevenboom, Meta Bloemen en Sander Brunekreef een 30 tal door hen gemaakte beelden (variërend van klein, groot tot zéér groot) in de expositiezaal van het museum Oud Soest.  Vanwege het succes is besloten de expositie te verlengen tot en met 17 maart 2013.
In verband met het kunstlint in de Lente zullen  Elly van Gestel, Bep Zevenboom, Meta Bloemen hun werken verplaatsen naar het atelier van het ELMEBE collectief om vandaar uit mee te doen aan het kunstlint in de Lente.
|
Sander Brunekreef zal zijn beeldencollectie in het museum Oud Soest aanvullen om vanuit het museum mee te doen met het kunstlint in de Lente op 23 en 24 maart 2013.

(zie bijgevoegde foto).

Tentoonstelling ‘Rijkelui en hun Soester Buitenplaatsen’ .

In museum Oud Soest was vanaf 13 oktober 2012 tot en met 13 januari 2013 een tentoonstelling te bezichtigen over deze mooie buitenplaatsen en villa’s waar het armere personeel wat centen kon verdienen in dienst van de rijke bewoners. De tentoonstelling bestaat vooral uit oude en nieuwe foto’s van verdwenen en nog bestaande buitenplaatsen, aangevuld met wetenswaardigheden over de eigenaren en bewoners en bijzonderheden over hun Soester bezit.
Ook al ligt het jaar van de buiten plaatsen al weer achter ons is deze expositie vanwege het succes  verlengd tot en met 17  maart 2013.