Studio R en MRoyal Taste Company

Open Monumentendagen Soest-Soesterberg.

De Stichting Comité Open Monumentendagen Soest-Soesterberg is al weer enkele maanden bezig met de organisatie van de Open Monumentendagen op 14 en 15 september 2019. De stichting is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties in onze gemeente zoals Museum Soest, Historische Vereniging Soest/Soesterberg, Groot Gaesbeeker Gilde, Soester Boerendansgroep, RK gemeenschap Soest/Soesterberg, Commissie Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest, dorpshistoricus Hans Kruiswyk en Bert Krijger.  Ook is o.a. PVO dit jaar van de partij. Door het oprichten van een stichting kan worden aangesloten bij de landelijke organisatie Open Monumentendagen waardoor mede gebruik kan worden gemaakt van hun informatiebronnen en informatiekanalen.

Mede via deze pagina informeren wij u over de activiteiten op 14 en 15 september 2019.

De open monumentendagen Soest - Soesterberg worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest.

Het totale programmaoverzicht kunt u tzt op deze site downloaden.

Informatie over het comité kan verkregen worden via Kieran Nieswaag kieran.nieswaag@oudsoest.nl