RecordDrukkerij ESED

Expositgie schilderijen van Suze van der Spoel Simon

Expositie schilderijen van Suze van der Spoel Simon

Suze van der Spoel - Simon

Suze is jaren geleden met een groepje dames uit Maartensdijk in Hoogland begonnen met schilderen bij een docente. Ze heeft het meest geaquarelleerd. Heel fijn om te doen liet ze ons weten.  Eén van haar schilderijen is in pastel krijt (Paradijs vogel uit Nieuw Guinea waar haar man vandaan kwam). Pastelkrijt is ook geweldig om mee te werken aldus Suze. De laatste 5 jaar heeft ze vanwege haar fysieke gesteldheid  geen penseel meer in handen gehad. Op dit moment heeft ze weer meer energie en wil het schilderen weer oppakken. Te beginnen met haar in het verleden gemaakte werk ten toon te stellen in museum in Soest. Voor haar weer een goede start.