Ben BeckerDap Signs

Expositie schilderijen van Ria Huurdeman Beijer

Ria Huurdeman Beijer

In 1997 wilde Ria haar hobby schilderen graag verder gaan ontwikkelen en schreef ze in op de Volksuniversiteit voor aquarel schilderen. Ze heeft daar drie jaar lang van genoten en ook heel veel geleerd. Later ontdekte ze de acrylverf en besloot daarop over te gaan. Dat gaf meer mogelijkheden tot onderwerpen zoals bloemen, dieren, stadsgezichten en figuratief.

Ook het gebruik van diverse materialen zoals het paletmes geeft haar steeds weer nieuwe inspiratie.
Op de workshop bij kunstenaar Marjon Nap heeft ze ook weer veel geleerd over de techniek van het opbouwen in kleur met name van gezichten. Dat ze nu haar werk kan exposeren in museum Soest vindt ze heel leuk en ze hoopt dat de bezoekers aan het museum  dat ook vinden.