Top's EdelgebakRecord

Expositie foto's van Jan van der Geest

Jan van der Geest

Jan is geboren op een rustig eiland en is groot geworden midden in de natuur. Toen hij voor het eerst een schoolreisje mocht meemaken naar Duitsland  was dat een aanlijding om een fototoestel aan te schaffen. Een kodak click clack (nog wel te zien in museum Soest) herrinnert  hij zich.  Onder begeleiding van zijn oudere broer heeft hij geleerd van hoe te fotograferen.  Later heeft zijn zwager hem met " opbouwende "  kritiek  verder geholpen. Zijn interesse ligt nogal bij gewone dingen die toch niet zo alledaags zijn. Hij  hoopt dat de bezoekers zich terug kunnen vinden in de ten toongestelde foto's. Jan noemt zichzelf alleen maar een hobbyist. Aan de kwaliteit van de foto’s is dat beslist niet te zien.