Studio R en MEtech Soest

Expositie Sherwan Ismail

Kunstenaar Sherwan Ismail.

Sherwan Ismail,  geboren in 1975 te noord Irak uit een koerdisch gezin. Hij heeft de kunstacademie gedaan.  Na zijn studie is hij werkzaam geweest als teken docent  op de basisschool, daarnaast heeft hij ook tekencursussen gegeven en met andere kunstenaars gewerkt. Ook heeft  hij meerdere  tentoonstellingen gehad, zowel solo als met andere kunstenaars. Hij heeft deelgenomen aan meerdere kunstactiviteiten binnen de Gemeente Soest. In museum Soest is dit zijn derde solo-tentoonstelling in Nederland .

Sherwan geeft geen namen aan de kunstwerken. De bezoeker moet vrij zijn om na te denken over de onderwerpen en zijn kunstwerken aldus Sherwan.

Je kunt Sherwan volgen op facebook; Sherwan Ismail. Sherwan_i@hotmail.nl Mob: 06-24339310

Sherwan exposeert in museum Soest van 12 augustus tot en met 13 november in museum Soest.