Drukkerij ESEDRoyal Taste Company

Expositie schilderijen componisten van Lia Laimbock

Expositie Schilderijen van componisten.

Van 2 november tot en met 2 februari 2020

Iedereen kent hun muziek maar weet heel vaak niet hoe ze er uit zien…..welke componisten geven kleur aan Uw leven? Kom het testen in museum Soest…kijk naar de componist en check of je het weet….er hangt een kaartje met een vraagteken bij ieder portret en als je deze omdraait vind je de naam van de componist.

Al deze portretten zijn gemaakt op handgeschept papier met Oost-Indische inkt zonder schets in één keer door Lia Laimbock. Fouten kunnen niet gecorrigeerd worden….hier schuilt de genialiteit van Lia Laimbock…haar trefzekerheid en ongelooflijke portretkunst….

In het museum hangen tientallen portretten van componisten die kleur hebben gebracht aan het leven van Reinier Sijpkens die van ieder van deze componisten stukken speelt.(op Draaiorgel en trompet) De drijfveer was altijd….: wie mij ontroerd laat ik portretteren door Lia Laimbock. De meeste componisten zijn ingelijst in een andere kleur passe-partout waardoor het een heel kleurrijk gezelschap is geworden…..Ze componeerden klassieke of lichte muziek en ze zijn echt heel bekend voor Reinier maar voor U…?  Laat U verrassen in Museum Soest en ga de uitdaging aan om ze allemaal te raden……veel portret plezier en de groeten van Lia en Reinier….