Haringparty Soest BaarnRoyal Taste Company

Kerstgroepen en kerststallen

Museum Soest in kerstsfeer met een avond openstelling.

Museum Soest is tot en met 6 januari in kerstsfeer.  Betty van Keken heeft een verzameling van een kleine 200 kerstgroepen van klein tot zeer klein uitgestald in diverse vitrines in het museum. Daarnaast heeft Marijke Bartlema ook een groot aantal kerstgroepen ter beschikking gesteld van het museum. De vrijwilligers van het museum konden door deze inzendingen een ware kerstsfeer creëren.  De kerstgroepen van Betty en Marijke zijn aangevuld met de eigen kerststallen van het museum en nog twee kerststallen van vrijwilligers.

Het museum is open op de zaterdag en de zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het museum is extra open op 22 december 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het museum in kerstsfeer eens bekijken bij donker is een echte aanrader. Op 1e en 2e kerstdag is het museum gesloten.

Bezoekers krijgen bij hun bezoek tot en met 6 januari 2019 gratis warme chocolade melk aangeboden.

Voor een bezoek aan het museum en de kerstgroepen worden de normale entreeprijzen in rekening gebracht. Kinderen kunnen tot en met 6 januari gratis de kerstgroepen en het museum bezoeken.