KostencheckDijssel

Open Monumentendagen

Open Monumentendagen Soest-Soesterberg 2021.

Het thema voor de Open Monumentendagen in 2021 luidt  'Mijn monument is jouw monument'. Dit is een vrije vertaling van 'Mi casa es su casa' (mijn huis is jouw huis).

De Stichting Comité Open Monumentendagen Soest-Soesterberg is al weer heel voorzichtig bezig om te kijken naar de organisatie van de Open Monumnetendagen in Soest en Soesterberg. Dit jaar vinden de Open Monumentedagen plaats op 11 en 12 september 2021. Dit is landelijk de 35e editie. We hopen met elkaar dat de coronaregels dan zodanig afgezwakt zijn dat we weer twee mooie dagen kunnen organiseren.

De stichting die in Soest en Soesterberg de Open Monumnetedagen organiseert is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties in onze gemeente zoals Museum Soest, Historische Vereniging Soest/Soesterberg, Groot Gaesbeeker Gilde, Soester Boerendansgroep, RK gemeenschap Soest/Soesterberg, Commissie Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest, dorpshistoricus Hans Kruiswyk en Bert Krijger. Daar waar muziek een welkome aanvulling is op deze dagen is uiteraard PVO van de partij. Door destijds het oprichten van een stichting kon worden aangesloten bij de landelijke organisatie Open Monumentendagen waardoor mede gebruik kan worden gemaakt van hun informatiebronnen en informatiekanalen.

Mede via deze pagina informeren wij u over de activiteiten op 11 en 12 september 2021.

De open monumentendagen Soest - Soesterberg worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Soest.

Het totale programmaoverzicht kunt u tzt vanaf deze pagina downloaden.

Informatie over het comité en de organisatie van de Open Monumentendagen kan verkregen worden bij Cees Vos,  cees.vos@oudsoest.nl of 06-28939510.